Inspirerende iværksætter TV

Iværksætteri har fået mere opmærksomhed i medierne, og flere steder kan du i dag se en række tv-programmer med fokus på iværksætteri. Vi synes det er dejligt med den øgede fokus, da det kan være med til at inspirere andre til at gå den vej.

Iværksætter programmer på DR

  • De vildeste iværksættere: Jesper Buch følger en iværksætter virksomhed i problemer. Herefter kommer Jesper med en række tiltag som skal hjælpe virksomheden med at komme på ret køl. Et meget inspirerende program.
  • Danske iværksættereventyr: I denne programserie kommer man tæt på en række succesfulde ivækrsættere, og hører om deres vej til succesen. Det er bla. Johan Bülow, Morten Strunge, Annemette Markva, Claus Meyer.
  • Løvens hule: Et meget populært program hvor en række investorer sidder til at investere ders penge i lovende iværksættere og deres virksomheder. Den enkelte iværksætter får mulighed for at pitche sin virksomhed for investorerne. Hvis investorerne finder virksomheden interessant, så kan du lave et bud, som iværksætterne så kan sige ja eller nej til.
  • Min første million: her kan man følge en række unge iværksættere

Iværksætter tv på TV2

  • 365 dage til succes: Jacob Risgaard er vært på programmet og forsøger at komme med gode råd til en række nystarttede iværksættere. Jacob forsøger at hjælpe med at de holder fokus på den rette strategi og ikke fokusere på det forkerte. Programmet er meget interessant, da man følger iværksætterne igennem et helt år. Mange andre programmer har fokus på ideen, men i dette program får man et godt indblik i hvad det kræver at være iværksætter i dagens Danmark.

Artikelen er lavet med hjælp fra Tvudbydereidanmark.dk har du nogle gode tips til andre programmer som skal på listen, så hører vi gerne fra dig.